ZIUA PORȚILOR DESCHISE

PROIECTELE EUROPENE – PLATFORME DE FORMARE PROFESIONALĂ


 

ZIUA PORȚILOR DESCHISE LA ȘCOALA GIMNAZIALĂ” GRIGORE GHICA VOIEVOD”, SUCEAVA

 

Astăzi, 7 martie 2018, Ziua porților deschise a însemnat de fapt ziua inimilor deschise la școala noastră care și anul acesta face înscrieri la clasele pregătitoare. Periplul a însemnat documentare pentru părinții și dascălii însoțitori dar și o încântare pentru cei mici care au avut parte de surprize la tot pasul: dulciuri, fotografii, concursuri, muzică, suveniruri, expoziții de felicitări și mărțișoare, pliante...

                Elevii gazde s-au întrecut în idei și au condus musafirii prin sălile de clasă primitoare, moderne, variate, prin bibliotecă, laboratoare, cabinet medical, sala de sport, parcul școlii. Piticii au socializat foarte ușor cu elevii mai mari iar zâmbetele și fericirea lor au împăștiat curcubeie pe scara profesorilor, apoi pe cea a elevilor.

                Doamna Director a prezentat invitataților casa /familia noastră, vorbindu-le despre misiunea hristică a tuturor dascălilor dar și despre standardele cu care se mândrește instituția noastră, despre proiectele europene unele încheiate, altele în derulare, despre rezultatele deosebite ale elevilor la concursurile și olimpiadele școlare, despre succesele noastre pe toate planurile, despre copii talentați, frumoși și despre părinți încrezători, mândri, mulțumiți.

                Școala Gimnazială Grigore Ghica Voievod, Suceava vă așteaptă să petreceți timp de calitate alături de noi, ani frumoși încărcați de tradiție și cunoaștere! S-aveți sus inimile!

                                                                                                                                                 Prof. Corina Stavnic