Sâmbătă, 18 septembrie, se desfășoară  campania ,,Let’s Do It, Romania!” și  ca în  fiecare an își  propune să  responsabilizeze autoritățile și  cetățenii în  ceea ce privește  grija față  de mediu. Elevii și cadrele didactice de la școala noastră și-au propus să se alăture acestei acțiuni și să ecologizeze zona parcului - gării Ițcani și în împrejurimi. Depinde doar de noi ca această acțiune să nu mai fie necesară: GUNOAIELE  trebuie să ajungă acolo unde le este  locul, LA COȘUL DE GUNOI! 
 
IMG 7750

La fiecare nou început de an şcolar, fiecare dintre noi, indiferent dacă suntem elevi, parinţi, bunici sau profesori sperăm ca acesta să fie unul cu împliniri. Filele întoarse din calendarul ajuns în luna septembrie ne fac să rememorăm primele zile de şcoală din viaţa fiecăruia dintre noi cu emoţiile, sfiala şi optimismul pe care cu toţii le-am trăit an de an în acest anotimp. Anul acesta pe 13 septembrie 2021 va începe şcoala în toate unităţile de învăţământ şi odată cu acest nou început nădăjduim ca în inimile noastre şi ale elevilor noştri să renască speranţele într-un viitor mai bun, pentru fiecare în parte şi pentru țara noastră.

 

Fie ca începutul acestui nou an şcolar să fie o zi de sărbătoare şi de încredere, ca toţi elevii noștri să găseacă un sprijin în școala ce-i aşteaptă cu clasele curate şi primitoare, ca noul început să ne dea putere nouă, dascălilor în activitatea didactică. Mult succes tuturor!

 

Bun venit, dragi copii!

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://sc7ggv.ro/noutati#sigProGalleria22ef5abf2f

Galerie de imagini

View the embedded image gallery online at:
https://sc7ggv.ro/noutati#sigProGalleriae5f5840d63

 

 

PROIECTELE EUROPENE – PLATFORME DE FORMARE PROFESIONALĂ


1. În anul școlar 2021 – 2022, vor funcționa 2 (două) clase pregătitoare.

2. Cadrele didactice care vor prelua aceste clase sunt :

  • Doamna IORDACHE VERONICA, titular, profesor învățământ primar
  • Domnul OSTROVSCHI CAZIMIR, titular, profesor învățământ primar 

3. Documente utile:

View the embedded image gallery online at:
https://sc7ggv.ro/noutati#sigProGalleria0119359253

Pagina 1 din 10