SĂRBĂTOARE - ZIUA ȘCOLII

 

PROIECTELE EUROPENE – PLATFORME DE FORMARE PROFESIONALĂ


Cuvânt înainte,

Dragi elevi și dragi profesori, angajați ai Școlii Gimnaziale Grigore Ghica Voievod, Suceava,

Îmi face o deosebită plăcere să vă adresez astăzi câteva cuvinte cu ocazia Zilei Școlii!

Acestă sărbătoare are loc din 2001 când școala noastră a primit numele voievodului martir Grigore Ghica. Iată că la anul se vor împlini 20 de ani!

Școala noastră se află in Cartierul Ițcani al Municipiului Suceava și a fost înființată în 1964 întâi ca Liceul nr.3 apoi ca Liceu economic și Liceu Sanitar o perioadă destul de lungă.

Începând din anul 1980 a devenit Școala cu clasele I-VIII nr. 7 având și clase de ucenici.

Iată că istoria școlii de mai bine de 50 de ani a cuprins numeroase schimbări.

Doresc să aduc gândurile noastre curate de recunoștință tuturor cadrelor didactice care au slujit pe altarul acestei școli. Le aducem un omagiu din suflet atât profesorilor cât și învățătorilor care au trecut prin școala noastră, unii aflați acum la pensie după o neobosită muncă, alții plecați la alte școli, dar poate cel mai mult ar trebui să ne îndreptăm gândurile spre dascălii care astăzi nu mai sunt printre noi, ne înclinăm cu admirație și respect mulțumin pentru contribuția lor în slujba educației.

Să ne amintim și sutele, poate chiar miile de elevi care au intrat sfioși pe poarta școlii și și-au luat zborul în zări îndepărtate împlinindu-și visurile și aducând satisfacție. Unii au ajuns dascăli la rândul lor, alții sunt părinți/ bunici ai elevilor de astăzi.

Să folosim acest răgaz fericit, să ne aducem aminte de toți cei care au fost înaintea noastră și să fim mândri că și noi vom intra în paginile de istorie ale Școlii Gimnaziale Grigore Ghica Voievod, Suceava.

La mulți ani de ziua școlii, la mulți ani tuturor celor care își desfășoară activitatea zi de zi la școala noastră!

 

Director Prof.,Marlena Moscal

 

 

Lansarea UNIFORMEI NOASTRE ȘCOLARE, cl.a V-a A

Flashmob-bucurie, unitate, sărbătoare