PARTENERIAT EDUCAȚIONAL ”COPIL CA TINE SUNT ȘI EU”


sc7ggv

Parteneriatul Copil ca tine sunt și eu, realizat între Centrul Școlar de Educație Incluzivă și Școala Gimnazială Grigore Ghica Voievod, Suceava a ajuns la a IV-a ediție.

            Astefel, pe 1 februarie 2016, sub îndrumarea prefesorilor itineranți R. Banu, E. Vicol și G. Tofan, copiii școlarizați la domiciliu au particiat la activitățile educativ-artistice desfășurate în instituția noastră de către elevii clasei  pregătitoare, precum și de elevii clasei a V-a A, coordonați de profesorii Aurica Popescu, Rodica Tătar și Corina Stavnic.

            Copiii au fost primiți într-o atmosferă de cântec, poezie și voie bună.

            În deschiderea întrunirii, doamna director Marlena Moscal a ținut să sublinieze importanța formativ-educativă a acestui parteneriat atât pentru elevi cât și pentru cadrele didactice.

Pe arcursul întâlnirii, s-a us la dispoziția invitaților un material video de prezentare a școlii noastre realizat de profesorii și cadrele didactice. Programul artistic a fost vesel, la finele căruia copiii au oferit dulciuri invitaților și felicitări cu specific de iarnă realizate chiar de ei.

            Această întrevedere a avut ca principal scop, realizarea unei punți de comunicare între copii și a reprezentat încă un pas în conștientizarea, srijinirea și acceptarea copiilor cu dizabilități.

                                                                                                          Prof. Corina Stavnic